INVERSUM
EN

Blog

Gondolkodtál már azon, hogy mit tennél, ha te irányíthatnád az időt? Visszautaznál az múltadba vagy inkább bepillantanál a jövődbe, esetleg egyszerűen megállítanád a múlását? Kétségtelenül izgalmas eljátszani ezekkel a gondolatokkal, de komolyra fordítva a szót, ebben a blogbejegyzésben az időt, mint az emberi lét egyik legmeghatározóbb tényezőjét szeretném megvizsgálni.

A tudatalatti, a meditáció és a hipnózis témájában felmerülő tévhitekről szeretném most lerántani a leplet. Az leggyakrabban felmerülő kérdések, amiket az egy évtized alatt feltettek nekem az emberek, azok a biztonsággal kapcsolatosak aggodalmaik voltak. Bármennyire is komolyan vettem és veszem mind a mai napig a munkám, ezek a kérdések mindig megmosolyogtattak.

A 2019-es év végével lezárult egy fontos fejezet az életemből és egy egészen új indult el. Minden szempontból elmondhatom, hogy a magam ura lettem. Én osztom be az időmet a munkában és a magánéletben. Nincs többé olyan, hogy munkaidő vagy szabadidő, mindez eggyé olvadt. Az egyik első változás, amit feleségemmel közösen hoztunk az életünkbe pedig az lett, hogy befogadtunk egy kutyát, pontosabban inkább mentettünk.

Emlékszem, amikor gyerekfejjel hallgattam a felnőtteket állandóan arról beszélni, hogy kinek milyen baja van, milyen betegséggel, tünetekkel kellett elmennie az orvoshoz és az esetükben mennyire tehetetlenek még a szakemberek is. Nem igazán értettem, hogy miért ennyire macerás az élet és furcsáltam, hogy milyen sokszor az egészégügyi gond a téma.

Megnézem a filmet