Találj magadra
a munkában!

A SIKERES MUNKAHELYI STRESSZKEZELÉS MÓDSZERE


Ha a munkával töltött idő a frusztrációról, konfliktusokról, megfelelésről és a stresszről szól, akkor az életünk 1/3-ában rosszul érezzük magunkat, ami a napjaink fennmaradó részére is hatással lehet. A képesség a változtatásra benned is megvan, és a megfelelő támogatással meg is valósíthatod.

AZ INVERSUM NEKED SZÓL, HA

separator
 • a kiégés jeleit érzed magadon, szűnni nem akaró kimerültség kínoz.
 • nem tudod beosztani az idődet, koncentráció fejlesztésre lenne szükséged.
 • egy új munkakörnyezetben hatalmába kerít a szociális szorongás.
 • gondot okoz a stresszkezelés napi szinten a munkában.
 • gyakoriak a nehezen kezelhető munkahelyi konfliktusok a kollégákkal, főnököddel.
 • nehezedre esik prezentálni, megbénít a lámpaláz.
 • képtelen vagy kiállni magadért, nem tudsz NEM-et mondani.
 • frusztrál, hogy bizonyos feladatokhoz nem érzed elég jónak magad.
 • félsz fizetésemelést vagy más/jobb beosztást kérni
 • folyamatosan aggódsz, hogy elveszíted a munkádat.
 • vállalkozó vagy és tele vagy bizonytalansággal, félsz a kudarctól.
 • vezető vagy, de nehezen megy az irányítás, nyomaszt felelősség.

Az INVERSUM komplex rendszere, oktatófilmjeivel és meditációs gyakorlataival hatékony segítséget nyújt, hogy megértsd a munkahelyen megélt nehézségeid valódi okait és „újraprogramozd” az elméd úgy, hogy a gyökerénél változtatod meg a munkahelyi viselkedésed mozgatórugóit: az érzelmeidet.
Ezáltal magasabb szintre emelheted a mindennapokban szükséges stresszkezelési képességedet és sikeresen kezelheted a konfliktushelyzeteket.
A személyre szabható meditációkkal feltárhatod és rendezheted a kiégést okait is, hogy felszabadítsd magad a nyomasztó érzések alól és újra élvezhesd a munkával töltött időt.

A MUNKAHELYI STRESSZ KEZELÉSÉNEK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ

Az ÚTMUTATÓ című filmben közérthetően magyarázzuk el a stresszt okozó lelki problémák megoldásának e speciális módszerét és az INVERSUM rendszerének a használatát.

TANULÁS

A MUNKAHELY c. oktatófilm valós eseteken és konkrét megoldási útvonalakon keresztül segít átlátni a munkával kapcsolatos problémáid mögött rejlő összefüggéseket.

TERVEZÉS

A tervezés során iránymutatást adsz az elmédnek, ami az egyik legfontosabb lépés! Alaposan átgondolod és részletesen megfogalmazod a célod: hogyan szeretnél viselkedni és hogyan szeretnéd érezni magad azokban a szituációkban, amik eddig problémásak voltak.

LÉTREHOZÁS

A kitűzött célod eléréséhez egy összetett kérdőív kitöltése következik, mely önmagaddal szembeni őszinteséget igényel. Ez alapján állítja össze a rendszer a személyedhez és a helyzetedhez legjobban illeszkedő vezetett meditációt.

MEDITÁCIÓ

Az ellazult állapotban megtalálod problémát okozó érzelem gyökerét és az instrukciókat követve megváltoztatod a zavaró érzelmet.

ELLENŐRZÉS

A meditácó elvégzése után a gyakorlaban is megvalósítod a tervezett célodat és közben megfigyeled a megváltozott érzelmeidet.

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN NÉZD MEG AZ ÚTMUTATÓ CÍMŰ FILMET, HOGY MEGTUDD, HOGYAN SEGÍT NEKED AZ INVERSUM A MUNKAHELYI KONFLIKTUSOK KEZELÉSÉBEN!

Domján András - az INVERSUM megalkotója

“A saját bőrömön tanultam meg, hogy a munka lehet állandó frusztráció vagy izgalmas kihívások sora. Tudatosan vagy tudat alatt, de mindig mi magunk döntjük el, hogy örömöt vagy szenvedést okoz a tevékenységünk és akár szélsőséges körülmények között is boldogulhatunk a munka világában, ha megismerjük és alakítjuk az elménket. Erről szól az INVERSUM.”

AZ INVERSUM AZ IGÉNYEIDHEZ IGAZODIK

VÉGIG TE IRÁNYÍTASZ

decision

Te döntesz a meditáció témájáról, hangulatáról és ritmusáról.

decision

Te választod meg a konkrét élethelyzetet, amin változtatni szeretnél.

decision

Végig biztonságban vagy és nem érzed magad kiszolgáltatottnak.

decision

Bármikor használhatod, mert a meditációs gyakorlatok a nap 24 órájában elérhetőek.

decision

Te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szánsz a lelki problémák rendezésére.

decision

Nem vagy helyhez kötve. A meditáláshoz csak internet hozzáférésre van szükség.