Találj magadra
a munkában!

A MUNKAHELYI STRESSZKEZELÉS SIKERES MÓDSZERE

Ha a munkával töltött idő a frusztrációról, konfliktusokról, megfelelésről és a stresszről szól, akkor az életünk 1/3-ában rosszul érezzük magunkat, ami a napjaink fennmaradó részére is hatással lehet. A képesség a változtatásra benned is megvan, és a megfelelő támogatással meg is valósíthatod.

A MUNKAHELYI STRESSZKEZELÉS SIKERES MÓDSZERE

AZ INVERSUM NEKED SZÓL, HA

  • a kiégés jeleit érzed magadon, szűnni nem akaró kimerültség kínoz.
  • nehezedre esik prezentálni, megbénít a lámpaláz.
  • nem tudod beosztani az idődet, koncentráció fejlesztésre lenne szükséged.
  • képtelen vagy kiállni magadért, nem tudsz NEM-et mondani.
  • egy új munkakörnyezetben hatalmába kerít a szociális szorongás.
  • folyamatosan aggódsz, hogy elveszíted a munkádat.
  • gondot okoz a stresszkezelés napi szinten a munkában.
  • vállalkozó vagy és tele vagy bizonytalansággal, félsz a kudarctól.
  • gyakoriak a nehezen kezelhető munkahelyi konfliktusok a kollégákkal, főnököddel.
  • vezető vagy, de nehezen megy az irányítás, nyomaszt felelősség.

TANULÁS

MEDITÁCIÓ

VÁLTOZÁS

Az INVERSUM oktatófilmjei segítségével megértheted a munkában megélt nehézségeid valódi okait, és megtanulod más nézőpontból látni a korábban frusztráló helyzeteket is.
A személyre szabható meditációkkal feltárhatod és rendezheted akár a kiégést okait is, hogy felszabadítsd magad a nyomasztó érzések alól és újra élvezhesd a munkával töltött időt.
Ezáltal magasabb szintre emelheted a mindennapokban szükséges stresszkezelési képességedet és sikeresen kezelheted a konfliktushelyzeteket.

A MUNKAHELYI STRESSZ KEZELÉSÉNEK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ

Az ÚTMUTATÓ című filmben közérthetően magyarázzuk el a stresszt okozó lelki problémák megoldásának e speciális módszerét és az INVERSUM rendszerének a használatát.

TANULÁS

A MUNKAHELY c. oktatófilm valós eseteken és konkrét megoldási útvonalakon keresztül segít átlátni a munkával kapcsolatos problémáid mögött rejlő összefüggéseket.

TERVEZÉS

A tervezés során iránymutatást adsz az elmédnek, ami az egyik legfontosabb lépés! Alaposan átgondolod és részletesen megfogalmazod, hogyan szeretnél viselkedni és hogyan szeretnéd érezni magad azokban a szituációkban, amik eddig problémásak voltak.

LÉTREHOZÁS

A kitűzött célod eléréséhez egy összetett kérdőív kitöltése következik, mely önmagaddal szembeni őszinteséget igényel. Ez alapján állítja össze a rendszer a személyedhez és a helyzetedhez legjobban illeszkedő vezetett meditációt.

MEDITÁCIÓ

Az ellazult állapotban megtalálod problémát okozó érzelem gyökerét és az instrukciókat követve megváltoztatod a zavaró érzelmet.

ELLENŐRZÉS

A meditácó elvégzése után a gyakorlaban is megvalósítod a tervezett célodat és közben megfigyeled a megváltozott érzelmeidet.

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN NÉZD MEG AZ ÚTMUTATÓ CÍMŰ FILMET, HOGY MEGTUDD, HOGYAN SEGÍT NEKED AZ INVERSUM A MUNKAHELYI KONFLIKTUSOK KEZELÉSÉBEN!

Domján András

„A saját bőrömön tanultam meg, hogy a munka lehet állandó frusztráció vagy izgalmas kihívások sora. Tudatosan vagy tudat alatt, de mindig mi magunk döntjük el, hogy örömöt vagy szenvedést okoz a tevékenységünk és akár szélsőséges körülmények között is boldogulhatunk a munka világában, ha megismerjük és alakítjuk az elménket. Erről szól az INVERSUM.”

Domján András az INVERSUM megalkotója

A MUNKAHELYI STRESSZKEZELÉSBEN SEGÍT AZ INVERSUM, HOGY KÉPES LEGYÉL

Képessé válhatsz arra, hogy felderítsd a burnout szindróma valódi okát, ezáltal kitűzhesd azokat a célokat, melyek elérése érdekében termékenyen, hasznosan töltheted a munkaidődet.
Képes leszel megbántás nélkül, kedvesen, de határozottan visszautasítani azt a feladatot, ami nem a szakterületed vagy nincs rá időd.
Javulhat a koncentrációd és képes leszel kizárni a zavaró tényezőket, amik elrabolják az idődet a hatékony munkavégzéstől.
Megszűnhet benned a feszültség az állandó megfelelési kényszer miatt, hogy mindenhol tökéletes minőségben és mennyiségben legyél jelen.
Egy kudarc ideiglenes állapot, ám annak során rutinra és tapasztalatra teszel szert, új megoldásokat dolgozhatsz ki, hogy folytathasd a feladataidat. Megváltoztathatod a hozzáállásodat és a tapasztalataidból előnyt kovácsolhatsz.
A lámpaláz rettegését lelkesedéssé alakíthatod, megtalálhatod a saját eszközeidet és módszereidet az előadáshoz, hogy magabiztosan mutathasd meg önmagad és tudásodat is a közönségnek.
Képessé válhatsz a felmerülő helyzetekben meglátni a megoldást, és félelem nélkül bízni a jövőben. A vállalkozásod ezáltal új szintre emelkedhet és jobbá válhat az életed.
A munkatársakkal, főnökeiddel vagy a beosztottakkal képes lehetsz bátran, higgadtan és empátiával tisztázni a felmerült problémákat és azt együtt megoldani, valamit felismerni a megoldhatatlan problémát is.
Felderítheted a szorongás gyökerét és rendezheted a bekapcsolódó érzelmeket az Inversum vezetett meditációi segítségével, hogy felszabadultan és magabiztosan érezd magad a munkatársaid között.
Felismerheted, mikor jön el a pillanat, hogy aggódás nélkül továbblépj egy számodra produktiv, téged feltöltő, motiválóbb munkahelyre vagy vállalkozásba.

...és még megannyi mást is!

EZZEL AZ ÖNSZUGGESZTIÓS ÉS MEDITÁCIÓS RENDSZERREL KÉPESSÉ VÁLSZ A MUNKAHELYI KONFLIKTUSAID KEZELÉSÉRE ÉS A VÁLTOZÁSRA.

AZ INVERSUM AZ IGÉNYEIDHEZ IGAZODIK, VÉGIG TE IRÁNYÍTASZ

Te döntesz a meditáció témájáról, hangulatáról és ritmusáról.

Te választod meg a konkrét élethelyzetet, amin változtatni szeretnél.

Végig biztonságban vagy és nem érzed magad kiszolgáltatottnak.

Bármikor használhatod, mert a meditációs gyakorlatok a nap 24 órájában elérhetőek.

Te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szánsz a lelki problémák rendezésére.

Nem vagy helyhez kötve. A meditáláshoz csak internet hozzáférésre van szükség.

Nincs most lelki problémád, de szeretnél rendszeresen meditálni?

Akkor töltsd le a NapiRelax mobilapp-ot!

napirelax

15 TÉMAKÖR

67 MEDITÁCIÓ

infinity NYUGALOM

andorid
ios
napirelax
andorid
ios
Többet erről...