Minden, ami család

Szorongás, önbizalomhiány, megfelelési kényszer?

Nem kell egész életedben szenvedned a családdal kapcsolatos érzelmeid miatt. A mindennapos játszmákból, nyomasztó helyzetekből is kikeveredhetsz, ha képes vagy felderíteni és megnyugtatóan rendezni a lelki problémáid valódi okait. A megoldás ott van elrejtve benned, mi pedig segítünk megtalálni!

Szorongás, önbizalomhiány, megfelelési kényszer?

AZ INVERSUM NEKED SZÓL, HA

  • bizonyos családi helyzetekben mindig ugyanúgy reagálsz, pedig szeretnél kilépni a játszmákból.
  • új élethelyzetbe kerültél, amely összeegyeztethetetlennek tűnik a családoddal.
  • vannak családtagjaid, akikre ha csak rágondolsz, eluralkodik rajtad a szorongás.
  • önbizalomhiánytól szenvedsz, félsz, hogy a családod elfordul tőled, ha fel mered vállalni önmagad.
  • úgy érzed, hogy családoddal kapcsolatos megfelelési kényszer megkeseríti az életed.
  • régóta vágytál gyermekre, mégis a szülés utáni depresszió jeleit érzed.
  • szeretnéd megnyugtatni a benned rejtőző belső gyermeket, feldolgozni a gyermekkori traumákat.

TANULÁS

MEDITÁCIÓ

VÁLTOZÁS

Az INVERSUM oktatóvideói segítenek megérteni a családi feszültségek mögötti összefüggéseket, a saját érzéseidet, és ezáltal ráláthatsz a cselekvésed mozgatórugóira.
Az INVERSUM meditációit használva megszabadulhatsz az évtizedek óta magaddal hurcolt sérelmektől, gyermekkori traumáktól, amik eddig megkeserítették az életed.
Végleg leteheted a családoddal kapcsolatos lelki terheidet, elbúcsúzhatsz az önbizalomhiánytól, a szorongástól és megfelelési kényszertől, hogy felszabadultan élhess tovább.

CSALÁDI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉNEK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ

Az ÚTMUTATÓ című filmben közérthetően magyarázzuk el a lelki problémák megoldásának e speciális módszerét és az INVERSUM rendszerének a használatát.

TANULÁS

A CSALÁD c. oktatófilm valós eseteken és konkrét megoldási útvonalakon keresztül segít átlátni a családdal kapcsolatos problémáid mögött álló összefüggéseket.

TERVEZÉS

A tervezés során iránymutatást adsz az elmédnek, ami az egyik legfontosabb lépés! Alaposan átgondolod és részletesen megfogalmazod, hogyan szeretnél viselkedni és hogyan szeretnéd érezni magad azokban a szituációkban, amik eddig problémásak voltak.

LÉTREHOZÁS

A kitűzött célod eléréséhez egy összetett kérdőív kitöltése következik, mely önmagaddal szembeni őszinteséget igényel. Ez alapján állítja össze a rendszer a személyedhez és a helyzetedhez legjobban illeszkedő vezetett meditációt.

MEDITÁCIÓ

Az ellazult állapotban megtalálod problémát okozó érzelem gyökerét és az instrukciókat követve megváltoztatod a zavaró érzelmet.

ELLENŐRZÉS

A meditácó elvégzése után a gyakorlaban is megvalósítod a tervezett célodat és közben megfigyeled a megváltozott érzelmeidet.

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN NÉZD MEG AZ ÚTMUTATÓ CÍMŰ FILMET, HOGY MEGÉRTSD, HOGYAN SEGÍT NEKED AZ INVERSUM A CSALÁDI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉBEN!

Domján András

„Az a célom, hogy egyszerre tanítsam is az embereket az elméjük működésére és eszközt is adjak a kezükbe, amivel képesek maguk is megváltoztatni a családjukkal kapcsolatos érzelmi problémáikat. Véleményem szerint bármilyen családba is születik az ember, mindig tehet azért, hogy boldog életet élhessen. Erről szól az INVERSUM.”

Domján András az INVERSUM megalkotója

AZ INVERSUM HASZNÁLATÁVAL MEGTANULOD

Nyugodt és konstruktív maradhatsz az olyan sok súrlódással és feszültséggel teli életszakaszokban, mint szülőkről való leválás, több generáció együttélése, kisgyermek születése utáni időszak, kamasszá váló gyerekekkel való együttélés, gyerekek kirepülése miatti stresszhelyzet, kiüresedett házasság.
Csökkentheted a feszültséget azzal, hogy képes leszel kifejezni saját érzéseidet és megérteni a többiekét, valamint nyugodt és türelmes leszel a kommunikációk során.
Képessé válhatsz őszintén, minősítés nélkül beszélni arról, ami zavar, bánt, fájdalmat okoz. Vagy kilépni, lezárni egy kapcsolatot és új életet kezdeni.
például bűntudatkeltéssel manipulálni akarnak, megfélemlítenek, kritizálnak. Megszűnhet az ilyen helyzetekben megjelenő zavarodottság, tehetetlenség-érzet, szorongás.
Felismerheted a bántalmazó kapcsolat jellemzőit, visszanyerheted az önbizalmad, ezáltal abbahagyhatod az önostorozást. Magabiztossá, határozottá válhatsz, aki képes kiállni önmagáért.
A múlt eseményeinek feldolgozása a jelenre fejthet ki pozitív hatást, mivel ezek a gyerekkori traumák gyökerei lehetnek sok felnőttkori problémának, mint a nem valós önkép, érthetetlen szorongás, önbizalomhiány.
A gyerekkorban beléd égett - néha nem is tudatos, sokszor romboló - családi szokások, szabályok, feltételek és hiedelmek helyett saját szokásokat alakíthatsz ki, amik pozitív hatással lesznek az életedre. Megértheted azt, ki is vagy valójában.
A te változásod a környezetedre is hatással lehet. Ha megváltozik a viselkedésed egy ismétlődő, feszültséggel teli helyzetben, akkor a családtagjaid is máshogyan fognak reagálni rád. Véget vethetsz a mindennapos játszmáknak.
Önfeledten, önmagad boldogságáért tehetsz meg dolgokat, szabadon önállóan, családi befolyásolástól mentesen élheted az életed, és nem kell, hogy zavarjon többé, ha ez a családtagjaidnak esetleg nem tetszik.

...és még megannyi mást is!

EZZEL AZ ÖNSZUGGESZTIÓS ÉS MEDITÁCIÓS RENDSZERREL MEGOLDHATOD A CSALÁDI PROBLÉMÁIDAT!

AZ INVERSUM AZ IGÉNYEIDHEZ IGAZODIK, VÉGIG TE IRÁNYÍTASZ

Te döntesz a meditáció témájáról, hangulatáról és ritmusáról.

Te választod meg a konkrét élethelyzetet, amin változtatni szeretnél.

Végig biztonságban vagy és nem érzed magad kiszolgáltatottnak.

Bármikor használhatod, mert a meditációs gyakorlatok a nap 24 órájában elérhetőek.

Te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szánsz a lelki problémák rendezésére.

Nem vagy helyhez kötve. A meditáláshoz csak internet hozzáférésre van szükség.

Nincs most lelki problémád, de szeretnél rendszeresen meditálni?

Akkor töltsd le a NapiRelax mobilapp-ot!

napirelax

15 TÉMAKÖR

67 MEDITÁCIÓ

infinity NYUGALOM

andorid
ios
napirelax
andorid
ios
Többet erről...