Párkapcsolati megoldások

Képes vagy a párkapcsolati problémák megoldására!

Amikor egy párkapcsolati problémával szembesülsz, úgy érezheted, hogy vége a világnak… Pedig ha nem vakítanának el az érzelmek, észrevehetnéd a gond valódi okait és rendezhetnéd a helyzetet úgy, ahogy az számodra a legmegnyugtatóbb. A megoldás ott szunnyad benned, amit a megfelelő támogatással képes vagy megtalálni!

Képes vagy a párkapcsolati problémák megoldására!

MEGJELENT A 7 RÉSZES PÁRKAPCSOLATI E-MAIL-KURZUS!

AZ INVERSUM NEKED SZÓL, HA

  • kikészít a szakítás vagy válás vesztesége, fájdalma, nehéz az elengedés.
  • minden kapcsolatodban mindig ugyanazok a problémák merülnek fel.
  • megéltél már megcsalást és nem tudod feldolgozni.
  • hiányzik az őszinteség a kapcsolataidból.
  • szeretnéd megtanulni a féltékenység kezelését, hogy ne mérgezze a párkapcsolatot.
  • szeretnéd felderíteni az impotencia lelki okait.
  • a párkapcsolatodban gyakori a konfliktus: a kiabálás, a veszekedés.
  • a szexualitásod megélése nem örömöt, hanem gondot okoz.
  • rettegsz attól, hogy közel engedj magadhoz valakit.
  • szeretnéd felderíteni a meddőség lelki okait.

TANULÁS

MEDITÁCIÓ

VÁLTOZÁS

Az INVERSUM oktatófilmjéből válaszokat kaphatsz az évek óta megválaszolatlan kérdésekre és megértheted a párkapcsolatban megélt nehézségeid valódi okait.
A személyre szabott meditációk segítségével „újraprogramozhatod” az elméd úgy, hogy a gyökerénél változtatod meg a viselkedésd mozgatórugóit: az érzelmeidet.
Az INVERSUM önismereti és meditációs rendszere bármikor, bárhol a rendelkezésedre áll és támogat a szerelmi életedben megélt problémák rendezésében.

A PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁNAK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ

Az ÚTMUTATÓ című filmben közérthetően magyarázzuk el a lelki problémák megoldásának e speciális módszerét és az INVERSUM rendszerének a használatát.

TANULÁS

A PÁRKAPCSOLAT c. oktatófilm valós eseteken és konkrét megoldási útvonalakon keresztül segít átlátni a párkapcsolati problémáid mögött álló összefüggéseket.

TERVEZÉS

A tervezés során iránymutatást adsz az elmédnek, ami az egyik legfontosabb lépés! Alaposan átgondolod és részletesen megfogalmazod, hogyan szeretnél viselkedni és hogyan szeretnéd érezni magad azokban a szituációkban, amik eddig problémásak voltak.

LÉTREHOZÁS

A kitűzött célod eléréséhez egy összetett kérdőív kitöltése következik, mely önmagaddal szembeni őszinteséget igényel. Ez alapján állítja össze a rendszer a személyedhez és a helyzetedhez legjobban illeszkedő vezetett meditációt.

MEDITÁCIÓ

Az ellazult állapotban megtalálod problémát okozó érzelem gyökerét és az instrukciókat követve megváltoztatod a zavaró érzelmet.

ELLENŐRZÉS

A meditácó elvégzése után a gyakorlaban is megvalósítod a tervezett célodat és közben megfigyeled a megváltozott érzelmeidet.

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN NÉZD MEG AZ ÚTMUTATÓ CÍMŰ FILMET, HOGY LÁSD HOGYAN SEGÍT NEKED AZ INVERSUM A PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉBEN!

Domján András

„Ha megismered azokat a mentális folyamatokat, amik az emberi viselkedést alakítják a különböző párkapcsolati helyzetekben, akkor azt is megértheted, hogy van lehetőséged a párkapcsolati problémák rendezésére. Nem csak a felszínen, hanem az elméd legmélyén is rendet rakhatsz a szerelmi életedet negatívan befolyásoló minták között és új irányt vehet az életed. Ebben segít az INVERSUM.”

Domján András az INVERSUM megalkotója

AZ INVERSUM HASZNÁLATÁVAL MEGTANULOD

Képes lehetsz lezárni magadban egy véget ért kapcsolatot és megérteni, hogy az érzelmek mennyire torzították eddig a tisztánlátásodat. Nem kell rágódnod többé a múlton, kitűzhetsz új célokat és megerősödve tovább léphetsz.
Magabiztosabb lehetsz, ha rendezed a féltékenységet kiváltó érzelmi bekapcsolókat és ezáltal az önbizalmad is a helyére kerülhet.
Rendezheted az elszenvedett sérelmeidből megmaradt érzéseket, ezáltal jobban átláthatod a korábbi kapcsolataid működését és új alapokra építheted a szerelmi életed.
Képessé válhatsz őszintén kommunikálni a pároddal akkor is, ha kellemetlen témákról van szó.
Felismerheted, miért reagálsz mindig ugyanúgy egy adott helyzetre és tudat alatt, a gyökerénél változtathatod meg a reakcióidat.
Felismerheted a félelmet kiváltó okokat, azok megértésével és feloldásával pedig magabiztosabbá válhatsz, ezáltal nem fogsz félni attól, hogy rossz döntést hozol. Megszűnhet az állandó szorongás, hogy elég jó vagy-e, nem fognak-e elhagyni. Feloldódhat a megfelelési kényszer, képes lehetsz az elköteleződésre.
Megértheted a családtól tanult mintáid működését, és megszüntetheted azok befolyását jelenlegi és jövőbeli döntéseidre.
Önuralomra tehetsz szert, ezáltal észérveket használhatsz, s a viták mögé látva a valódi problémákra fókuszálhatsz, azokat oldhatod meg.
Kiszabadulhatsz önmagad rabságából, képes lehetsz rá, hogy közel engedj magadhoz valakit, hogy megbízz benne és magadban. Feloldhatod a tested egészséges működését akadályozó lelki folyamatokat, legyen szó akár együttlétről vagy az anyaság megtapasztalásáról.
Saját érzéseidet, szükségleteidet, vágyaidat magabiztosan, őszintén felvállalva elmondhatod, valamint a párod érzéseit, igényeit, szükségleteit is megértheted. Felszabadultabban élheted meg a köztetek lévő intimitást.

...és még megannyi mást is!

EZZEL AZ ÖNSZUGGESZTIÓS ÉS MEDITÁCIÓS RENDSZERREL KÉPESSÉ VÁLSZ A VÁLTOZÁSRA ÉS A PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁID MEGOLDÁSÁRA.

AZ INVERSUM AZ IGÉNYEIDHEZ IGAZODIK, VÉGIG TE IRÁNYÍTASZ

Te döntesz a meditáció témájáról, hangulatáról és ritmusáról.

Te választod meg a konkrét élethelyzetet, amin változtatni szeretnél.

Végig biztonságban vagy és nem érzed magad kiszolgáltatottnak.

Bármikor használhatod, mert a meditációs gyakorlatok a nap 24 órájában elérhetőek.

Te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szánsz a lelki problémák rendezésére.

Nem vagy helyhez kötve. A meditáláshoz csak internet hozzáférésre van szükség.

Nincs most lelki problémád, de szeretnél rendszeresen meditálni?

Akkor töltsd le a NapiRelax mobilapp-ot!

napirelax

15 TÉMAKÖR

67 MEDITÁCIÓ

infinity NYUGALOM

andorid
ios
napirelax
andorid
ios
Többet erről...