Tehetsz többet
az egészségedért

Tárd fel és rendezd a betegségek lelki okait!

A tudományos kutatásoknak köszönhetően már köztudott, hogy szoros összefüggés van a kiegyensúlyozott lelkivilág és a test egészséges működése között.
Számos betegségnek lelki oka van, a legnagyobb ellenség pedig a stressz, ami akár testi tüneteket is okozhat.
Az INVERSUM abban segít, hogy rendezd a lelki problémákat, hogy ezzel támogasd az egészségedet.

Tárd fel és rendezd a betegségek lelki okait!

AZ INVERSUM NEKED SZÓL, HA

 • visszatérő tünetek vagy krónikus betegség lelki okait szeretnéd feltárni és rendezni.
 • kialakult allergiás reakciód érzelmi okait szeretnéd megérteni és rendezni.
 • az állandó stressz már testi tüneteket is okoz.
 • szeretnéd a gyógyulásod érdekében mentálisan is támogatni az orvosi ellátást.
 • legyengült az immunrendszered és könnyen kapsz el kisebb fertőzéseket, betegségeket.
 • állandó betegségtudatod van, pedig egészséges vagy, de felőröl a hipochondria.
 • felmerül a gyanú, hogy a betegséged kialakulása egy konkrét eseményhez köthető.
 • szeretnéd rendezni az evészavarok, pl. anorexia lelki okait.
 • az orvosi kezelések nem hoznak javulást .
 • feltárni az álmatlanság okait és nyugodtan aludni.
 • szeretnéd feltárni és feloldani a meddőség lelki okait.

TANULÁS

MEDITÁCIÓ

VÁLTOZÁS

Az INVERSUM Egészség c. oktatóvideója segítségével összefüggéseiben ismerheted meg a lelki gondok és a testi egészség kapcsolatát, hogy felismerd a saját életedben is azt, hogy miben érdemes változnod a gyógyulásod érdekében.
A vezetett meditációkkal egyrészt feltárhatod és rendezheted a betegséged esetleges lelki okait, másrészt olyan vezetett meditációt is hallgathatsz rendszeresen, ami ellazult állapotban elképzelteti veled a gyógyulás folyamatát, ami aktivizálja az immunrendszert.
A testednek az orvosi kezelésre, a tudatodnak a belső világod megváltoztatására van szüksége a gyógyuláshoz. Add meg magadnak mind a kettőt, hogy a lehető legtöbb esélyed legyen egészséges életet élni!

Fontos: az INVERSUM nem nyújt egészségügyi szolgáltatást és nem helyettesíti az orvosi ellátást! A rendszer használatát a kezelések támogatásaként javasoljuk. Szükség esetén kérjen iránymutatást munkatársainktól az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A BETEGSÉGEK LELKI OKAI FELTÁRÁSÁNAK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ

Az ÚTMUTATÓ című filmben közérthetően magyarázzuk el a problémamegoldás e speciális módszerét és az INVERSUM rendszerének a használatát.

TANULÁS

A EGÉSZSÉG c. oktatófilm valós eseteken és konkrét megoldási útvonalakon keresztül segít átlátni az egészségeddel kapcsolatos problémák mögött rejlő összefüggéseket.

TERVEZÉS

A tervezés során iránymutatást adsz az elmédnek, ami az egyik legfontosabb lépés! Alaposan átgondolod és részletesen megfogalmazod, hogyan szeretnél viselkedni és hogyan szeretnéd érezni magad azokban a szituációkban, amik eddig problémásak voltak.

LÉTREHOZÁS

A kitűzött célod eléréséhez egy összetett kérdőív kitöltése következik, mely önmagaddal szembeni őszinteséget igényel. Ez alapján állítja össze a rendszer a személyedhez és a helyzetedhez legjobban illeszkedő vezetett meditációt.

MEDITÁCIÓ

Az ellazult állapotban megtalálod problémát okozó érzelem gyökerét és az instrukciókat követve megváltoztatod a zavaró érzelmet.

ELLENŐRZÉS

A meditácó elvégzése után a gyakorlaban is megvalósítod a tervezett célodat és közben megfigyeled a megváltozott érzelmeidet.

A regisztráció után nézd meg az Útmutató című filmet, hogy megtudd, hogyan támogathatod a gyógyulást az INVERSUM meditációival!

Domján András

„Az érzelmek a testre is hatással vannak, amit megtapasztalhatsz, amikor ijedtedben összeugrik a gyomrod, felmegy a vérnyomásod, vagy egy stresszhelyzetben megfájdul a fejed a veszekedéstől. Az INVERSUM létrehozásával az volt a célom, hogy lehetőséget adjak az emberek kezébe, amivel az orvosi kezelések mellett maguk is tehetnek és a gyógyulásukért és megtapasztalhassák az öngyógyítás erejét.”

Domján András az INVERSUM megalkotója

AZ INVERSUM GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓINAK HASZNÁLATÁVAL MEGTANULOD

A rendszer segítségével a pszichoszomatikus betegségek, egészségügyi problémák okait magad is feltárhatod és rendezheted, hogy támogasd az egészséged és a közérzeted.
A szervezetre legkárosabb tényezőt, a stresszt kiiktatni nem lehet ugyan, de megtanulhatod kezelni és megváltoztatni az arra adott reakcióidat.
A kiegyensúlyozott lelkivilág létrehozásával, öngyógyítással támogathatod az immunrendszered egészséges működését és ezzel javíthatsz a gyógyulás esélyein.
Amikor érzelmileg stabil és kiegyensúlyozott vagy, akkor a szervezeted is harmonikusabban működik.
Amíg az orvosok a tested egészséges működéséért dolgoznak, te a lelki problémák megoldásával könnyítheted meg az ő odaadó munkájukat.
Az allergiás tünetek ma már köztudottan köthetők lelki sérelmekből fakadó védekező mechanizmusokhoz, amik felderítése és rendezése pozitív hatással lehet a nehezebb időszakok megélésére.
A lelkivilágod rendezése mellett rendszeresen végezhetsz az egészségügyi helyzetednek megfelelő vizualizációs gyógyító meditációt, amivel a gyógyulás folyamatának elképzelésén keresztül lehetsz hatással a szervezetedre.
A gyógyulás folyamatát közismerten befolyásolja a lelkiállapot, ezért érdemes erőfeszítéseket tenni azért, hogy az elkeseredés helyett a célokra tudjunk koncentrálni.
A figyelemzavar, táplálkozással kapcsolatos zavarok, téves önkép vagy az alvással kapcsolatos nehézségek kiváltó okai is kereshetők a lelkivilágban, ezért a megoldás kulcsa is mindenkiben ott rejlik.
Felszabadíthatod az elméd az álandó félelem, szorongás vagy akár a pánik alól és felszabadultabb életet élhetsz, ha megtanulod irányitani az érzelmi világodat.
Feloldhatod a meddőség lelki okait, mentálisan felkészülhetsz a terhességre és a szülésre a speciálisan erre a célra készített interaktív vezetett meditációkkal.

...és még megannyi mást is!

EZZEL AZ ÖNSZUGGESZTIÓS ÉS MEDITÁCIÓS RENDSZERREL KÉPESSÉ VÁLSZ A PSZICHOSZOMATIKUS BETEGSÉGEK GYÓGYÍTÁSÁRA ÉS A VÁLTOZÁSRA.

AZ INVERSUM AZ IGÉNYEIDHEZ IGAZODIK, VÉGIG TE IRÁNYÍTASZ

Te döntesz a meditáció témájáról, hangulatáról és ritmusáról.

Te választod meg a konkrét élethelyzetet, amin változtatni szeretnél.

Végig biztonságban vagy és nem érzed magad kiszolgáltatottnak.

Bármikor használhatod, mert a meditációs gyakorlatok a nap 24 órájában elérhetőek.

Te döntöd el, hogy mikor és mennyi időt szánsz a lelki problémák rendezésére.

Nem vagy helyhez kötve. A meditáláshoz csak internet hozzáférésre van szükség.

Nincs most lelki problémád, de szeretnél rendszeresen meditálni?

Akkor töltsd le a NapiRelax mobilapp-ot!

napirelax

15 TÉMAKÖR

67 MEDITÁCIÓ

infinity NYUGALOM

andorid
ios
napirelax
andorid
ios
Többet erről...