INVERSUM
EN

Bemutatkozunk

MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

10 500 Ft

(1 500 Ft / nap)

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

19 500 Ft

(1 300 Ft / nap)

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

38 000 Ft

(1 266 Ft / nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

Minden tett mögött rejlik egy eszme, válasz a „miért”-re, ami erőt ad ahhoz, hogy erőfeszítést tegyünk a célunk elérése érdekében. Az INVERSUM létrehozása különösen nagy kihívás volt mindenki számára, aki az alkotásban részt vett, de mindannyian hittünk benne, hogy van értelme törekvéseinknek.

KÖZÖS A CÉLUNK

Mi, az INVERSUM megalkotói abban hiszünk, hogy lehet változtatni a világunkon, ha ugyanaz a cél lebeg minden ember szeme előtt. A cél pedig úgy tud közös lenni, hogy az összeegyeztethető az ember alapvető természetével, azzal, hogy elsősorban mindenki a saját érdekét helyezi előre. Éppen ezért a cél egyszerre önző és önzetlen, egyszerre szolgálja az egyén és a köz javát, egy időben hat minden egyes emberre külön-külön és együtt is. Ez a cél az egyén boldogsága.

AZ IDEÁLIS VILÁG

Egy boldog ember jól érzi magát a mindennapjaiban és ezért nincs szüksége arra, hogy másokat bármilyen formában bántson. Egy boldog ember felszabadult és ezért türelmes a környezetével és önzetlenül segít másokat. Ha az ember odafigyel a saját boldogságára, akkor azzal boldogságot teremt maga körül is. A boldogság következménye az elégedettség és a szeretet, ami befogadóvá és toleránssá tesz és ha minden ember erre törekedne, akkor az hatással lenne az egész bolygónk létére.

A BOLDOGSÁGÉRT MEG KELL DOLGOZNI

Azonban az egyén boldogságához arra van szükség, hogy az ember képes legyen megbirkózni a saját belső világával. Ha le tudjuk győzni a félelmeinket, ha meg tudjuk oldani az elménkben és a valóságban zajló konfliktusainkat és a feszültséget okozó élethelyzeteinket, akkor a boldogság nem utópia, hanem alapállapottá válhat. Ahhoz, hogy képesek legyünk minderre, fejlődnünk és tanulnunk kell.

AZ INVERSUMOT NEKED HOZTUK LÉTRE

Az INVERSUM létrehozásával az volt a célunk, hogy olyan tudást osszunk meg a világgal, amivel ez a cél elérhető. Elméleti és gyakorlati eszköz, amit mindenki önszántából választ a saját boldogsága érdekében, de következményképp hozzájárul az emberiség fejlődéséhez. Minél több ember választja a fejlődést és tanulja meg a boldogság állapotát létrehozni, annál hamarabb változik meg a világunk.

Vegyél részt te is az eszme elterjesztésben! Legyél te is boldog!