A KÉSZÍTŐK

Domján András

Domján András

Engem mindig is érdekelt az ember, mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan működünk. Láttam gyerekként, ahogy édesapám orvosként vizsgált egy-egy beteget és úgy tűnt, mintha belelátna a testébe. Lenyűgözött az, hogy érti, mi is zajlik a testen belül. Édesanyám pszichológusként az érzelmek világában mélyült el, ami az emberi lét másik dimenzióját nyitotta meg előttem. Aztán amikor édesapám behozta Magyarországra az Agykontroll módszerét, a mintám kiegészült valami olyannal, ami mostani szakmámhoz vezetett. 2010-ben találkoztam a hipnózis módszerével, amit a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta) képzésein keresztül tanultam meg, majd hipnoterapeutaként magam is dolgozni kezdtem. Tagja vagyok az ACHE-nek (American Council of Hypnotist Examiners), a szakmailag legelismertebb nemetközi hipnózis szervezetnek. Magyarországi diplomámat pedig andragógiából (felnőttoktatás) szereztem. Évente több mint 100 emberrel foglalkozom négyszemközti üléseken és az ebben a szakmában szerzett tapasztalatok és technikai tudás adta az alapját az Inversum létrehozásának. Egy személyes hipnózis élményem arra ébresztett rá, hogy valójában hasznos életre vágyom. Ez az elhivatottság segített a szakmámban és a magánéletem alakításában is. A teljességre való törekvésemben úgy döntöttem, hogy mindent megteszek a boldogságom érdekében is. Az lett a mottóm, hogy „csak akkor derül ki, hogy lehetséges-e elérni, ha kipróbálom”. A saját életemben merem állítani, hogy elértem a célomat és az Inversum segítségével ezt az utat szeretném mindenkinek megmutatni.

BARTA MÓNI

Barta Móni

Gyakorlatias, két lábbal a földön álló ember vagyok. Az életem során felmerülő “gondokat” sohasem problémáknak tekintettem, hanem inkább megoldandó feladatoknak. Mindig nagyon érdekelt az engem körülvevő világ, tudni akartam a működésében rejlő okokat és miérteket. Ennek megfelelően rengeteg szakirodalmat olvastam a pszichológia és a természettudományok terén, majd a tanulmányaimat is ez határozta meg.

A Pécsi Tudományegyetem humán erőforrás manager szakán és a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomáimat. A gyakorlatias, feladatmegoldó énemet pedig a reklámfilm készítésben éltem ki, ahol producerként, gyártásvezetőként dolgoztam. A fent említett témakörökben megszerzett tudásomat az Inversum megalkotásának minden részterületén fel tudtam használni: a tudományos háttér megalapozásától a rendszer kitalálásán át a gyártási, kivitelezési folyamatok menedzseléséig. Hiszek benne, hogy az Inversummal egy olyan eszközt tudtunk létrehozni, amivel az okokat és a miérteket feltárva bárki meg tudja oldani az élete során felmerülő kisebb-nagyobb feladatait.

MOLNÁR LÁSZLÓ

Molnár László

Bármivel is foglalkozom, mindig igényességre törekszem és ebből nem szívesen engedek. Szakmám szerint zeneszerző vagyok, de filmkészítéssel, vágással és minden olyan szakmai folyamattal foglalkozom, amivel valami szépet és igényeset hozhatok létre. Szeretem a finom kávét és képes lennék átutazni a fél világon egy jó olasz vacsoráért.


Amikor András és Móni megkeresett az Inversum ötletével, örömmel csatlakoztam a projekthez, mert tetszett az elképzelés és a kiemelkedően magas színvonal a minimum elvárás volt mindhármunk számára. Mivel már korábban is dolgoztunk együtt meditációs hanganyagok létrehozásában az új területeken is összeszokott csapatként működtünk. Ebben a projektben a közösen kitalált vizuális ötletek megvalósítása volt a feladatom, valamint én készítettem a hangfelvételeket és csiszoltam tökéletesre az Inversum motorjához. Már az első beszélgetések során kiderült számomra, hogy milyen nagyszabású projekt lesz ebből, de csak menet közben vált egyértelművé, hogy mennyi munka mindezt létrehozni. Minden tudásomat beletettem annak érdekében, hogy különlegesen szép munka kerüljön ki a kezeim közül.

Külön köszönet Félegyházi BALÁZSNAK,
a rendszer technikai kivitelezésért!