INVERSUM
EN

Vélemények

Melinda (44), Budapest

Édesapám halála után úgy éreztem, egész jól vagyok, nem is gondoltam, hogy szükségem lenne bármiféle terápiára. De az, hogy nem kell beszélnem róla idegeneknek, növelte a bizalmamat. Válaszoltam a kérdésekre, generáltam hanganyagot, aztán a nagyjából egy órás vezetett anyag végén azt éreztem, hogy igen, ez valóban oldás volt.

Az állandó görcs oldódott a gyomromból, kitisztult a fejem, és bár fárasztó volt ezeket az intenzív érzelmeket átélni, másnapra visszanyertem a fókuszt és az irányítást az életem felett. Igen, van veszteségélményem, de az a mindent letaroló fájdalom nincsen, gondolok apura, és tudok mosolyogni, amikor eszembe jut, néha meg is lepődök rajta, hogy akkor én ezt most valóban feldolgoztam és elengedtem. Köszönöm.

 

Ágnes, Budapest

"Életem legjobb befektetése a magamra fordított idő volt az Inversum használatával. Ezt ajánlom mindenkinek, így a környezet és a család is sokkal boldogabb lesz. Az Inversum lehetőséget ad arra, hogy segíts magadon. Tudom, hogy ez a legnehezebb, jobb lenne ha ezt más tenné meg, vagy csak egy bogyót bevéve megoldódnának a problémáink: elmúlik a betegség, lefogyunk, boldogok leszünk. Ez nem megy. De ha szánsz magadra időt az Inversum lehet az eszközöd arra, hogy elindulj és megoldásokat találj. 

A filmeket végignézve már sok minden kiderült a saját életemről, hibáimról, gondjaimról. Jó volt-e vele szembesülni? Nem, dehogy volt, de egyszer ezt is meg kell tenni. Utána sokkal, de sokkal könnyebb a lélek. Az elmúlt hetek belső utazása után sokkal jobban alszom és nyugodtabb vagyok. Nagy eredménynek tartom. Fontos dolog. Lélekerősítők a múltba tett utak és  találkozások. Ne félj tőle, senki sem fog bántani. Hiszen egyedül vagy, akkor hagyod abba, amikor akarod. 

Először azt hittem, hogy rákattantam, majd abba sem tudom hagyni. De igen. Egyszer csak jön a jelzés, hogy most elég, pihenni kell és feldolgozni mindazt amit átéltem. Hogy fogom-e még használni az Inversumot? Biztos. Majd, ha szükségét érzem. 

Kívánok mindenkinek jó utazást!"

 

Pecz Mária Mónika

Már az oktatófilmek nézése közben is sokszor volt "aha" élményem, rengeteg információt kaptam az emberek és az emberi kapcsolatok működéséről. Előfordult, hogy a felismeréstől sírva néztem végig egy részt (a családról szólót), ám ez megkönnyebbült sírás volt.

Az interaktív lehetőségnek köszönhetően, használat közben is dönthetek, merre megyek tovább egy-egy meditációban. András megnyugtató hangja biztonságérzetet nyújt. Rengeteg témakör közül választhatok, majdnem mindig sikerült beállítanom a megfelelő hanganyagot, amikor valamit mégsem találtam, kértem az INVERSUM csapatától segítséget, amit gyorsan meg is kaptam. 

Az egészséggel kapcsolatos meditációk is interaktívak, szinte hihetetlen, mennyi lehetőség rejlik az egész INVERSUM programban! 

A hónapok óta gyötrő rémálmok, amik miatt szinte nem is aludtam - ezért állandóan fáradt és lelkileg teljesen labilis lettem - megszűntek, ennek több hete, és már másnap boldogan ébredtem egy kiadós alvás után! 

Rájöttem, miért olyan fontos nekem, miért szeretek dohányozni, holott évtizedek alatt egyre betegebbé tett.

El tudtam búcsúzni szeretettel olyan, számomra fontos emberektől, akiktől másként nem tehettem meg. (A gyászról szóló videót szívből ajánlom!) Megszűnt a magammal szemben érzett bűntudat is, miután ráleltem a gyökerére. 

Érdekes és igazán szívet melengető érzés találkozni korábbi, főként kisgyermekkori önmagammal. Hát még segíteni neki és megnyugtatni! Így persze a mostani énemnek is segítek. 

Eddigi 45 évem alatt szinte alig éltem vagy inkább túl sok mindent megéltem, így van még bőven rendeznivalóm a belső vilagomban, és hála az INVERSUM készítőinek, ezt meg is tudom tenni az otthonom kényelmében. Köszönöm! 

 

H. Edina, Győr 

Az Inversum segítségével olyan érzelmi összefüggéseket tártam fel a jelenem és a múltam között, amik az Inversum nélkül SOHA nem jutottak volna eszembe. Megváltoztak az érzelmeim, hozzáállásom az élet több területén is.

Korlátok bomlottak le, problémás helyzetek okait derítettem fel és oldottam meg a rendszert használva. A legnagyobb ajándék a tudatosság, amiben az Inversum fényéveket repít előre. 

Ajánlom mindenkinek, aki szeret foglalkozni önmagával, az életével. Aki szeretné megtudni, hogy mit miért érez, gondol, tesz. Mi miért történik vagy nem történik vele és körülötte, mi miért sikerül vagy nem sikerül. És aki mindezeken szeretne változtatni.

 

M. Mária, pszichológus

Pszichológusként volt némi kétségem, amikor először hallottam az Inversumról. Nehezen tudtam elképzelni, hogy az önállóan használható eszköz mennyire lehet hatásos.

 Az első 30 nap használat egyik ámulatból a másikba ejtett. A bemutató film elvarázsolt. Az útmutatók alapos kidolgozottsága és érthetősége tiszteletet ébresztett. Az oktatófilmek szakmailag is hitelesek, helytállók, és András - visszafogott előadásmódja ellenére  - szinte észrevtélenül kapcsolatot teremt hallgatójával, és egy szabad, felfedező, bizalmat keltő, szeretetteli világba léptet be. 

A meditációs hanganyok személyre szabhatósága és interaktivitása teljesen egyedi megoldás. András hangja úgy vezet, mintha valóban jelen lenne, és olyan biztonságérzetet teremt, amiben az érzelmek szabadon a felszínre törhetnek.

 A rendszer további nagy előnye és újdonsága, hogy mindenki önálló munkát végezhet vele, egyéni időbeosztással, egyéni intezitással. A segítő személyétől való függőség helyett az „én csinálom“ építő érzése alakulhat ki a felhasználóban.

 Szubjektív élményem pedig: minden egyes meditációmnál új és váratlan emlékkel találkoztam, pedig hosszú pályafutásom alatt már sok belső munkát végeztem. Egyértelműen pozitív hatású tapasztalatokat szereztem.

 Az Inversumnak – véleményem szerint – előkelő helye van az önsegítő, önismereti és meditációs eszközök, módszerek palettáján. Gratulálok a csapatnak!

 

 S. Zsuzsa (57), zenész-tanár, Budapest

“Nagyon örültem, amikor beválasztottak az Inversum tesztcsapatába! Óriási lelkesedéssel kezdtem bele a felület tanulmányozásába, az oktatófilmek hallgatásába, és az interaktív hanganyagokkal való meditációs munkába! Úgy érzem, már az oktatófilmek többszöri meghallgatása is nagyon nagy segítség volt, tele rácsodálkozással és aha-élménnyel.

Az interaktív munka nagyon izgalmas, és az ismétlés lehetőségével igen hatékony is! Tetszik a szabadság, hogy bárhol, bármikor tudok dolgozni magamon, tetszik az ellazulási technikák változtathatósága, tetszik, hogy egy-egy meditáción belül is rengeteg lehetőségem van megszabni, hogy mikor induljak tovább, és hogy merre haladjak, esetleg visszafelé, még egyszer körbejárva a kérdést, vagy tovább menve. András hangja nagyon kellemes, hol lelkes, hol nagyon megnyugtató, és természetesen ez is egy nagyon fontos és meghatározó tényező egy ilyen helyzetben.

Az Inversumot magas szintű, jól kidolgozott programnak tartom, és szívesen ajánlom minden olyan úton járó társamnak, aki egyedül szeretne dolgozni a problémái megoldásán.”

 

D. Dóra (43), Budapest

“Ősszel, közel fél évvel ezelőtt voltam személyesen hipnoterápián Andrásnál, így a rendszer tesztelése előtt már volt elképzelésem arról, milyen állapotra készüljek a program által generált helyzetekben. Így csak megerősíteni tudom, hogy a személyesen megélt vezetett meditáció és a rendszer által indukált érzelmi világ szinte pontosan megegyező megélést keltett bennem, végeredményét tekintve is hozta a már korábbról is ismert és megtapasztalt, már-már „elvárt” sikert.

Természetes, hogy lennének bennem kérdések, ha most először, a program kapcsán találkoztam volna vezetett meditációval, mint például: "Tényleg jól csinálom?" vagy "Normális, hogy most így érzek?" De így, hogy mindkét élményt megtapasztalhattam, nincs kétségem, maximálisan bizonyos számomra, hogy jó módszerrel, jó úton járok a „feladataim” megoldásában.”

 

K. Krisztián (34), Budapest

“Kisgyerekkorom óta van problémám az önértékelésemmel, amit valószínűleg a szüleim válását követő időszak váltott ki bennem. Nehezemre esik kapcsolatot teremteni új emberekkel, de sokszor a kollégáim között is feszélyezve érzem magam. Több alkalommal jártam pszichológusnál, ami – bár sok dolgot feltárt – nem enyhített a szorongásomon. Domján András Facebook oldalán találkoztam a lehetőséggel, ahol az elsők között próbálhattam ki az Inversum-ot. Sok önismereti módszert kipróbáltam már, de ez minden szempontból egyedinek és újnak bizonyult.

Az oktatófilmek közül először csak a munkahelyi problémákkal foglalkozó részt néztem végig, de hamar kiderült, hogy a család témáját feldolgozó rész mennyire fontos nagyon sok olyan dolog valódi megértéséhez, melyekről azt hittem, hogy már rég túl vagyok rajta. Sok munka van még, de úgy érzem, hogy az Inversum segítségével végleg túl tudok lépni olyan dolgokon, amelyeken eddig egy módszerrel sem sikerült. Sok dolgom van még, de jó úton haladok, köszönöm a lehetőséget!”

 

M. Johanna (26), Budapest

"Ez a program fantasztikus, korábban sosem találkoztam hasonlóval! A rendszer egyértelmű és könnyen használható. A interjúfilm lenyűgözően érdekes, teljesen megragadja az ember figyelmét.

Én például sosem tudtam korábban, hogy milyen megközelítésből találjam meg a problémáim gyökerét, ezért a programban már az oktatófilmek is nagyon sokat segítettek, hát még a kérdőívek és a hanganyagok, melyekből kideríthetem, hogy honnan is erednek a problémáim. Sikerült is megoldanom már egyet, amely évek óta nyomasztott. Ez egy szerettem elvesztésével kapcsolatos gyász rendezése volt. Ezen a sikerélményen felbuzdulva nagyon fellelkesedtem, hogy a többi nehézségemre is megoldást találhatok."

 

S. Ferenc (28), Tatabánya

"Szoftverfejlesztőként általában a racionális megoldások érdekelnek így a legtöbb „mentális dologgal” foglalkozó módszert enyhén szólva nehezen tudom befogadni. Az Inversumot a testvérem ajánlotta, aki már mindenféle „szellemi” tanfolyamot elvégzett, így természetesen tőle ezt is kétkedve fogadtam, de addig erősködött, amíg beneveztem „béta tesztelőnek”. A belépés után rákattintottam az első oktatófilmre és még aznap végignéztem az összeset (!) Tetszik, hogy mindenféle ideológiától semleges, „észérveket” hoz fel az érzelmeink felismerésére és kezelésére. Már a filmekért megérte belefognom, de másnap kitöltöttem az első kérdőívem, amiből a rendszer összerakott egy olyan hanganyagot, ami egy adott problémámra segített a válasz megkeresésében. A rendszer nagyon átgondolt, alapos, egyedi, és valódi segítség a magamfajta, másokat a lelki gondjaival nem szívesen terhelő ember számára."

 

Török Zita (37), jogász

“Nagyon tetszik, hogy már a relaxáció elején kihangsúlyozásra kerül, hogy biztonságban történik minden, és az is, hogy az esetlegesen feltörő intenzív érzelmek kezelésére is ad instrukciót. Tetszett továbbá az is, hogy a tudatalatti tényleg mindig csak annyit hoz fel, amivel foglalkozni tudsz, és ami a megértéshez kell.”

“A saját utamon azt vettem észre, hogy amikor kiindultam egy munkahelyi helyzetből, néhány relaxáció után világossá vált, hogy van bennem egy megfelelési kényszer, aztán rájöttem, hogy ez milyen gondolatmenet köré épül, hogy ez honnan ered, és végül oda jutottam, hogy egy  olyan - anyukámmal kapcsolatos - emléket kellene rendeznem, amit gyerekként még nem érthettem meg.”

“Nagyon sok mindent megértettem az életemből, az elmúlt időszakomból. Azt érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Bárhogy is van, az biztos, hogy a rendszer nagyon hasznos. Mindegy, hogy a tudatos elme hogyan vélekedik róla, az akkor is tény, hogy mélyen belül elindul valami változás, amit egy megmagyarázhatatlannak tűnő nyugalomként, békességként érzel. Eddig ez a legjobb önismereti módszer, amivel találkoztam! Köszi Inversum csapata! :)”

“Csodás belső utazásban volt részem a hanganyagokat hallgatva. Olyan összefüggéseket értettem meg, amikre józan ésszel esélyem sem lett volna. Fantasztikus élmény, ahogy a tudatalattid feltárulkozik előtted, és elvezet a problémák valós megoldásához! Megunhatatlan! Csak ajánlani tudom! “

 

Bódi Virág (40), közgazdász, Budapest

“Mindenkinek csak ajánlani tudom, könnyen használható, átlátható rendszer önmagunk feltérképezésében és rendbe rakásában! Az Inversum használata alatt érzelmeink nyomán tárjuk fel belső világunkat, melyet rögtön helyre is tehetünk, pontot téve akár évek óta húzódó probléma vagy konfliktus végére.”

 

Csaba (57), mérnök, Budapest

“Az Inversum segít elindulni a probléma megoldásának útján, végig fogja a kezedet, nem hagy magadra, ugyanakkor a legfontosabb érdeme az, hogy nem egy mintamegoldást ad, hanem Te magad éred el a saját, egyedi célodat. A meditációk újdonsága az interaktív módszer, amely még inkább személyessé, "Neked szólóvá" teszi a hanganyagokat.”

 

Gabriella (31), Budakeszi

“Szerintem szuper az oldal! Ütős a film! Csodálatos, hogy egyénre szabottan dolgozhatok a problémámon. Ráadásul csak a saját időbeosztásomhoz kell igazodnom. Az időbeosztás azért volt fontos, mert 2 gyermekem van. A nagyobbik ovis, a kicsivel vagyok itthon és alvásidőben tudtam az Inversum-mal foglalkozni.”

 

Hoffbauerné Sinkó Csilla (60), gyerekagykontroll-oktató, Pécs

“Profi munka, végig érdekes, figyelemfelkeltő. Az INVERSUM egy nagyszerű, könnyen használható eszköz arra, hogy problémáinkat képesek legyünk saját magunk megoldani. Az igényes, jól összeállított oktatóvideókkal, egyéni igényekre szabható hanganyagokkal lehetőségünk van arra, hogy életünk nehéz helyzeteire úgy találjunk megoldást, hogy közben biztonságban érezhessük magunkat. Rátalálhatunk ismétlődő problémáink gyökerére, eredetére, és az útmutatásnak megfelelően megoldásra lelünk. Nekem sokat segített, és még várom a további pozitív eredményeket.”

 

Papp Andrea (48), Esztergom

“Nekem nagyon tetszett az INVERSUM. Az oktatóvideók sokat segítenek a problémák feltárásában, ezáltal könnyen megfogalmazhatjuk céljainkat, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk. Ezek alapján személyre szabott vezetett meditációt kapunk, amivel a felmerülő problémák megoldásra találnak. Én csak ajánlani tudom mindenki számára, aki változtatni szeretne az életén, de nem tudja, hol is kezdhetné el! Nekem sokat segített!”

 

V. István (49), Győr

“Sokan mondják, hogy egy igazi férfi nem sír. Rám sem volt eddig jellemző, de az Inversumnak hála, olyan mélységig láttam magamba, mint eddig talán soha. Az kisfilmeket végignézve már nehéz ugyanúgy vélekedni mint azelőtt. Két felnőttkorú gyerek apjaként most is sok mindent másképp csinálnék, mint régen, de a hanganyag meghallgatása után már egyre kevésbé haragszom magamra és egyre bizakodóbb vagyok a jövőmet illetően. Ha 15 évvel ezelőtt lett volna ilyen program, talán az egész életem másképp alakul, de sosem késő tisztább fejjel újrakezdeni.”

 

Nóra (48), Baja

“Az Inversum rendszere logikusan felépített, az információk és a feladatok egymásra épülnek. Egyben öntanuló rendszer is, ami igazodik az egyén problémáihoz, olyan érzés, mintha a rendszer tudná, hogy mit kell megoldani. Azok számára is érthető, akik soha nem találkoztak még sem hipnózissal, sem vezetett belső útkereséssel. Nem szabad megijedni, ha első néhány alkalommal nem érezhető nagy változás, mert a problémáink sokszor olyan mélyre vannak temetve, hogy idő kell ahhoz, hogy a felszínre érkezzenek, és meggyógyuljanak. Egy csodás rendszer, tisztelet, és elismerés a megálmodóinak.”

 

Takácsné Rózsás Nikoletta (42), Szentgotthárd

“Köszönöm, hogy lehetőségem volt használni ezt a fantasztikus "önsegítő" programot! Már az első benyomásom pozitív volt. A meditációkat kényelmesen, időkorlátok nélkül végezhettem. Meditáció végén éreztem a megkönnyebbülést, nyugalmat, azt hogy hatékony volt. Mivel voltam már Andrásnál, azt mondhatom, hogy legalább olyan eredményes az Inversum használata, mint a személyes találkozás. Későbbiekben is mindenképp használni szeretném!”

 

Zsuzsa (27), énekes, Szeged

“Az Inversum már az első meditáció elvégzése után olyan változást nyújtott az életem egy problémás területén, ami megkönnyítette a mindennapjaimat. Amit egy átlagos meditációval hónapokba, évekbe telne megoldani, az itt egy pillanat alatt feloldódhat. Sőt olyan érzések is kiderültek számomra, amikről nem is tudtam, hogy nyomasztanak tudat alatt, így eddig megoldást sem kerestem rájuk.”

Megnézem a filmet