inversum

ÖNSZUGGESZTIÓS ÉS MEDITÁCIÓS RENDSZER

A megoldás a problémáidra benned van.
Segítünk megtalálni.

HOGYAN TUDSZ ELŐFIZETNI?

Az INVERSUM előfizetői csomagjai 7, 15 vagy 30 napra nyújtanak hozzáférést a teljes rendszerhez, ami idő alatt korlátlanul használhatod a kínált szolgáltatásokat.

Előfizetni egyrészt bankkártyás fizetéssel lehet a weboldalon, amit a regisztráció és a belépés után a saját felhasználói fiókodon keresztül tudsz megtenni.

Másrészt lehetőség van bankszámlára történő átutalással vásárolni, amihez a szükséges információt e-mailben adjuk meg, ha írsz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A csomagok árairól további információt itt találsz.

Ha tenni szeretnél a felszabadultabb, egészségesebb, boldogabb életért, válaszd ki a Hozzád legjobban illő előfizetési csomagot és használd az INVERSUM rendszerét problémáid gyökereinek felderítésére, lelkivilágod rendezésére és ezáltal aktuális gondjaid hatékony megoldására.


SZERETNÉK MAGABIZTOS LENNI!

Kérdésed merült fel?

Szakértő munkatársaink örömmel állnak rendelkezésedre. Küldd el üzenetedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.