INVERSUM
EN

Blog

MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

10 500 Ft

(1 500 Ft / nap)

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

19 500 Ft

(1 300 Ft / nap)

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

38 000 Ft

(1 266 Ft / nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

Aki még nem szakított vagy nem dobtak ki egy párkapcsolatból, az nem is élt igazán. Furcsa dolog ezt kimondani is, de akárhány kliensemmel beszéltem a szakításáról, a reakcióikból és a válaszaikból szinte szám szerint meg lehetett mondani, hogy ez hányadik komolyabb kapcsolata volt.

Általában az első szakításnál mindent túlértékelünk. „Ez volt a legcsodásabb és soha többé nem lesz ilyen” és hasonlók jelennek meg az ember fejében és elnyújtottan próbálunk gondoskodni arról, hogy azért a barátság ne szűnjön meg, mert nem akarjuk elveszíteni ezt az értékes embert. Ez nagyjából odáig tart, amíg valamelyikünknek újból lesz egy olyan ember az életében, aki miatt átértékeli a dolgokat.

 A második szakításnál rutinosabbakká válunk, de van bennünk egy kis kudarc érzés is, a „már a második nem jött össze” érzés, ami abból érzékelhető, hogy elkezdjük a saját ballépéseinket elemezni, vajon mi hol rontottuk el. Ugyanakkor nem sajnálkozunk a másik miatt annyira és egyre könnyebben is felejtődik el. Az önsajnálatban viszont bőven lehet lubickolni.

 Innentől kezdve már nem csak a számok érdekesek, hanem az is, hogy meddig jutottunk el a kapcsolatban, sőt az idő előre haladtával egyre inkább ez a szempont lesz érdekesebb. Lehet, hogy több rövidebb próbálkozás következik, mivel egyre rutinosabb tudjuk a jelentkezőket kiszűrni. Viszont egyre jobban megtörhet a hitünk abban, hogy létezik olyan, akivel tényleg le lehet egy életet élni. Amikor ez a megkeményedés eljut a lemondásig, általában akkor toppan be valaki, aki felkavarja az állóvizet és rettegéssel tölti el a lelkünket.

 Ha ez a személy megmarad, akkor könnyen lehet, hogy örök társra leltél, de nem csak azért, mert ő a tökéletes társ. Az összes eddigi tapasztalatod téged tett kellően éretté ahhoz, hogy őszintén tudj figyelni magadra és egy másik emberre egyszerre, és élvezd az együtt töltött időt. Ha pedig nem marad meg, akkor eddigre már talán te is rájöttél, hogy ha nem jött össze, akkor annak meg van az oka és nincs miért siratni.

 Minden egyes szakításért hálás lehetsz, mert így vagy úgy közelebb visz a boldog párkapcsolathoz. Ha pedig újra és újra ismétlődő jelenségek figyelhetők meg a kapcsolataidban, akkor érdemes a mélyére ásni, mert lehet, hogy olyan érzelmek és minták kapcsolódnak be bizonyos helyzetekben, amik akadályoznak a tovább lépésben és a boldogulásban. Ilyen esetben érdemes ezeket az érzelmeket felderíteni és megoldani, hogy elhárítsuk az akadályokat magunk elől.

Megnézem a filmet