INVERSUM
EN

Bemutatkozunk

MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

10 500 Ft

(1 500 Ft / nap)

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

19 500 Ft

(1 300 Ft / nap)

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

38 000 Ft

(1 266 Ft / nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

DOMJÁN ANDRÁS

Már gyerekként is nagyon érdekelt az emberek működése, amihez hozzájárult az is, hogy édesanyám pszichológus, édesapám pedig orvos, aki később az Agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszert Magyarországon meghonosította. Ennek köszönhetően már 10 éves koromban az életem részévé vált a meditáció és az önszuggesztió. Ez indított el abba az irányba fiatal felnőttként, hogy a hipnózisról tanuljak.

A hipnoterapeuta szakmát 2010-ben szereztem meg a kanadai Hypnotism Training Institute of Alberta (HTI of Alberta) képzésein, ahol több végzettségem közül a legmagasabb szintű a CERTIFIED CLINICAL HYPNOTERAPIST (Hitelesített Klinikai Hipnoterapeuta). Továbbá tagja vagyok az ACHE-nek (American Council Of Hypnotist Examiners), a szakmailag legelismertebb, hipnoterapeutákat tömörítő nemzetközi szervezetnek. 2019 májusáig dolgoztam hipnoterapeutaként, azóta nem fogadok klienseket.

Miután mélyebben megismerkedtem a tudatalatti világával, még jobban megértettem, hogyan is működik a módszer, amit édesapám oktat, így – a megfelelő képzések elvégzése után – 2012-től 2019 végéig én is oktattam az Agykontrollt. Hogy az oktatási színvonalat még magasabb szintre emeljem, diplomát szereztem Magyarországon is, andragógia, azaz felnőttoktatás szakon. Mára már több ezer embernek tanítottam meg, hogyan tudják kihasználni az elméjük nyújtotta lehetőségeket és hogyan élhetnek boldogabb életet.

2019-ben létrehoztuk az INVERSUM online rendszerét, ami oktatóként és hipnoterapeutaként megszerzett tudásom és tapasztalataim alapján készült. Ez a projekt foglalja össze mindazt, amit az eddigi munkáim során megértettem és megtapasztaltam az emberi elme alakításáról a meditáció és önszuggesztó eszközével. Biztos vagyok benne, hogy ezzel szolgálom a lehető legjobban az emberiséget, mert így lehetőséget adunk a kezükbe, hogy tanuljanak önmagukról és fejlesszék magukat.

Egy személyes hipnózis élményem arra ébresztett rá, hogy valójában hasznos életre vágyom. Ez az elhivatottság segített a szakmámban és a magánéletem alakításában is. A teljességre való törekvésemben úgy döntöttem, hogy mindent megteszek a boldogságom érdekében is. Az lett a mottóm, hogy „csak akkor derül ki, hogy lehetséges-e elérni, ha kipróbálom”. A saját életemben merem állítani, hogy elértem a célomat és az INVERSUM segítségével ezt az utat szeretném mindenkinek megmutatni.

 

BARTA MÓNI

Gyakorlatias, két lábbal a földön álló ember vagyok. Az életem során felmerülő “gondokat” sohasem problémáknak tekintettem, hanem inkább megoldandó feladatoknak. Mindig nagyon érdekelt az engem körülvevő világ, tudni akartam a működésében rejlő okokat és miérteket. Ennek megfelelően rengeteg szakirodalmat olvastam a pszichológia és a természettudományok terén, majd a tanulmányaimat is ez határozta meg. A Pécsi Tudományegyetem humán erőforrás manager szakán és a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán szereztem a diplomáimat. A gyakorlatias, feladatmegoldó énemet pedig a reklámfilm készítésben kamatoztattam, ahol producerként, gyártásvezetőként dolgoztam.

A fent említett témakörökben megszerzett tudásomat az INVERSUM megalkotásának minden részterületén fel tudtam használni: a tudományos háttér megalapozásától a rendszer kitalálásán át a gyártási, kivitelezési folyamatok menedzseléséig.

Hiszek benne, hogy az INVERSUM-mal egy olyan eszközt tudtunk létrehozni, amivel az okokat és a miérteket feltárva bárki meg tudja oldani az élete során felmerülő kisebb-nagyobb feladatait.

 

MOLNÁR LÁSZLÓ

Bármivel is foglalkozom, mindig igényességre törekszem és ebből nem szívesen engedek. Szakmám szerint zeneszerző vagyok, de filmkészítéssel, vágással és minden olyan szakmai folyamattal foglalkozom, amivel valami szépet és igényeset hozhatok létre. Szeretem a finom kávét és képes lennék átutazni a fél világon egy jó olasz vacsoráért.

Amikor András és Móni megkeresett az INVERSUM ötletével, örömmel csatlakoztam a projekthez, mert tetszett az elképzelés és a kiemelkedően magas színvonal a minimum elvárás volt mindhármunk számára. Mivel már korábban is dolgoztunk együtt meditációs hanganyagok létrehozásában az új területeken is összeszokott csapatként működtünk.

Ebben a projektben a közösen kitalált vizuális ötletek megvalósítása volt a feladatom, valamint én készítettem a hangfelvételeket és csiszoltam tökéletesre az Inversum motorjához. Már az első beszélgetések során kiderült számomra, hogy milyen nagyszabású projekt lesz ebből, de csak menet közben vált egyértelművé, hogy mennyi munka mindezt létrehozni. Minden tudásomat beletettem annak érdekében, hogy különlegesen szép munka kerüljön ki a kezeim közül.

 

Külön köszönet a technikai csapatnak, akiknek a weboldalt köszönhetjük:

Félegyházi Balázs, Kustán Brunó

Megnézem a filmet