INVERSUM
EN

Mi az Inversum?

MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

10 500 Ft

(1 500 Ft / nap)

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

19 500 Ft

(1 300 Ft / nap)

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

38 000 Ft

(1 266 Ft / nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

MI AZ INVERSUM?

Az INVERSUM az interneten keresztül elérhető önszuggesztiós és meditációs rendszer, használatával megoldhatod a mindennapi élet problémás helyzeteit. Szakszerűen összeállított programunk egy teljesen új megközelítése a hétköznapi nehézségek önálló rendezésének, amely hozzád igazodva, lépésről lépésre kísér végig a megoldáshoz vezető úton. Ez egy online rendszer, így a nap 24 órájában bármikor rendelkezésedre áll az otthonod kényelmében, amikor csak szükséged van rá.  

AZ INVERSUM RENDSZERE

Domján András andragógus és hipnózis szakértő irányításával készült a rendszer, amit Agykontroll oktatóként és a hipnoterapeutaként szerzett szakmai tudása és a több ezer emberrel végzett vezetett meditációs tapasztalatai alapján fejlesztettünk ki. A program jól felépített, egyszerű lépéseken vezet végig a lelkivilágod rendezéséhez szükséges tennivalókon. A problémás élethelyzetek megváltoztatásához csak követned kell az alaposan kidolgozott eljárás egymásra épülő állomásait, melyek fő részei az oktatófilmek és az interaktív, vezetett meditációk. 

AZ OKTATÓFILMEK

A problémás élethelyzetek megoldásához szükséges elméleti tudnivalók megszerzésében oktatófilmek segítenek 6 témakörre bontva: CSALÁD, PÁRKAPCSOLAT, MUNKAHELY, EGÉSZSÉG, FÉLELMEK, GYÁSZ. Valós esetek ismertetésével és megoldási útvonalak bemutatásával segítjük a megértést. Így átláthatóvá válnak az emberi kapcsolatok jellegzetességei és a problémák hátterében húzódó összefüggések. 

INTERAKTÍV, VEZETETT MEDITÁCIÓK

A problémák megoldáshoz szükséges mentális folyamat ellazult állapotban történik meg. Az ellazulásban és a lelkivilág rendezésében vezetett meditációk kísérnek végig, mely hanganyagok Domján András hangján hallhatóak. Az INVERSUM forradalmi újításának köszönhetően az online, vezetett meditáció olyan élményt nyújt, mintha az irányítás személyesen történne. 

MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A VEZETETT MEDITÁCIÓ?

Az INVERSUM vezetett meditációi nem hasonlíthatóak a világon bárhol fellelhető, hasonló témájú hanganyagokhoz. A különlegessége abban rejlik, hogy a saját fejlesztésnek köszönhetően a meditációk tökéletesen személyre szabhatóak és interaktívak. 

MI AZ, HOGY SZEMÉLYRE SZABHATÓ?

Az INVERSUM rendszere nem előre elkészített sablonokkal működik! A meditációs hanganyagokat a rendszer egy algoritmus segítségével hozza létre, melyhez egy speciális kérdéssor megválaszolása szükséges, így minden meditáció tökéletesen illeszkedik hozzád és ahhoz a helyzethez, aminek a megoldásával foglalkozni szeretnél. 

MI AZ, HOGY INTERAKTÍV?

Miközben ellazultan, csukott szemmel hallgatod a vezetett meditációt, a számítógép billentyűzetén, az egérrel, okostelefonon vagy tableten egyszerű ujjmozdulattal jelezhetsz és alakíthatod menet közben is a hanganyagodat. Ezzel az eljárás új dimenziókat nyit a vezetett meditációk világában, amiben az INVERSUM világelső! 

AZ INTERJÚFILM

Első lépésként nézd meg az Interjúfilmet, amit a MEGNÉZEM A FILMET gomb megnyomásával indíthatsz el. A filmben elhangzó információk segítenek abban, hogy jobban megértsd az elménk működését és az alkalmazott módszer lényegét. Szükséges ahhoz is, hogy egy megoldáscentrikus hozzáállás alakuljon ki benned, ami elengedhetetlen a rendszer sikeres használatához. Szánj rá időt, mert a magadra fordított energia mindig megtérül. A te időd, a te életed.  

BÁRKI SZÁMÁRA KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Bár az emberi elme és lelkivilág rendkívül összetett - ahogy az INVERSUM rendszere is az -, a felhasználói felület könnyű kezelhetősége miatt bárki képes használni a rendszerünket problémái megoldására. Az sem hátrány, ha még soha nem meditáltál, mert a rendszer a személyre szabhatósága révén erre is fel van készülve. Ráadásul az ingyenes regisztráció után már megtekinthető ÚTMUTATÓ filmben mindent elmagyarázzuk és megtanítunk a rendszer használatára.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A meditációnak - az ellazult állapotban végzett mentális tevékenységnek - az egészségre és a test működésére kifejtett hatását ma már nem csak tapasztalatok, hanem nemzetközileg elismert intézetek kutatási eredményei, tanulmányai is igazolják.

A publikált kutatások a tudomány eszközeivel támasztják alá azt az állítást, hogy képesek vagyunk a testünkre hatással lenni a megfelelő mentális eszközökkel. Ezek a hivatkozások megtalálhatóak a GYAKORI KÉRDÉSEK menüpontban. 

Megnézem a filmet