INVERSUM
EN

Mi az Inversum?

MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

10 500 Ft

(1 500 Ft / nap)

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

19 500 Ft

(1 300 Ft / nap)

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

38 000 Ft

(1 266 Ft / nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

JÚLIUSBAN AJÁNDÉK NAPOKKAL TÁMOGATJUK A SZÜLŐKET.

A RÉSZLETEKET MEGTALÁLOD ITT!

 

ELŐFIZETÉSRE A REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐ BELÉPÉS UTÁN VAN LEHETŐSÉGED.

A teljes árlistát megtalálod itt.

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ha szeretnéd jobban megismerni az INVERSUM rendszerét mielőtt előfizetnél, csak egy egyszerű regisztrációt kell elvégezned. Ezután már be tudsz lépni a tagoknak szóló felületre, ahol a következő tartalmakhoz férhetsz hozzá:

 • ÚTMUTATÓ VIDEÓ: lépésről lépésre bemutatja, hogyan tudod használni az INVERSUM-ot a problémáid megoldására.
 • OKTATÓFILM ELŐZETESEK: rövid ízelítőket nézhetsz meg a több mint 4 órányi oktatóvideóból, amikből megtudhatod, hogy milyen témákban nyújtanak hasznos és izgalmas információkat a filmek.
 • A TESZT hanganyag segítségével szórakoztató formában kipróbálhatod a visszajelzés működését, amivel a világon elsőként sikerült interaktív vezetett meditációkat létrehozni.
 • ÚJDONSÁG! Készítettünk neked egy AJÁNDÉK meditációt, amit a céljaid elérésére vagy önmagad megnyugtatására tudsz használni. Így már használat közben is megtapasztalhatod, hogy milyen élményt nyújt az interaktív hanganyag!

 

AJÁNDÉKOZZ ELŐFIZETÉST!

Szívesen segítenél a szeretteidnek, de nem tudod hogyan? Ajándékozz INVERSUM előfizetést, amivel valódi segítséget és lehetőséget adsz a kezükbe! Az ajándékozás lehetőségeiről és módjáról e-mailben adunk bővebb tájékoztatást. Érdeklődj a részletekről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

 

AZ ELŐFIZETÉSI RENDSZER

 

 MINIMUM CSOMAG - 7 NAP

 

 • EGY KONKRÉT PROBLÉMA ELEMZÉSÉRE, RENDEZÉSÉRE: Az egy hét alatt lehetőséged van megnézni a témádhoz kapcsolódó oktatófilmet, van idő a hallott anyag leülepedésére és 1 témával foglalkozva akár több vezetett meditációt is elvégezhetsz.
 • ENYHÉBB EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA ESETÉN: Egy hirtelen jött, legyengült immunrendszer okozta megfázás vagy egyéb akut probléma esetén is segíthet az INVERSUM. Az egy hét alatt akár naponta hallgathatsz a betegségednek megfelelő, gyógyulást elősegítő vizualizációs hanganyagot is. Az orvosi kezeléseket ezzel tudod te magad is kiegészíteni.

 

STANDARD CSOMAG - 15 NAP

 

 • EGY PROBLÉMA ÉS AZ AZZAL ÖSSZEFÜGGŐ HELYZETEK MEGOLDÁSÁRA: A 15 nap alatt egy probléma megoldásával már komoly összefüggésekre tudsz ráébredni és lehetőséged van a problémához kapcsolódó témáknak is a megoldására és rendezésére. Jelentős előny, hogy van idő a megtapasztalt élmények és kitisztult összefüggések leülepedésére.
 • FRISS EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA ESETÉN: Az orvosi kezeléseket kiegészítheted azzal, hogy rendezed az érzelmi világod és akár naponta hallgathatsz a betegségednek megfelelő, gyógyulást elősegítendő vizualizációs hanganyagot is.

 

PRÉMIUM CSOMAG - 30 NAP

 

 • TÖBB PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA: Az 1 hónap alatt lehetőséged van az információk alapos feldolgozására, akár több élethelyzetben jelentkező probléma alapos feltárására és rendezésére és önmagad megfigyelésére.
 • HA MOST ISMERKEDSZ A MEDITÁCIÓ VILÁGÁVAL: Ha még teljesen új neked a meditáció, akkor érdemes időt szánnod arra, hogy akár többször is kipróbálj különféle beállításokat. Minél jobban megy a meditáció, annál könnyebben oldod meg a problémát.
 • HA A LEGTÖBBET SZERETNÉD KIHOZNI A RENDSZERBŐL: Az Inversum rendszere hatalmas anyag, amit ha szeretnél nyugodtan, alaposan kiismerni és kiaknázni, akkor ezt a csomagot érdemes választanod.
 • RÉGÓTA FENNÁLLÓ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA ESETÉN: Komoly segítséget adhatsz a szervezetednek és a téged gyógyító orvosoknak, ha feltárod és rendezed az érzelmi világodat. Ha pedig akár 30 napon keresztül, rendszeresen használod a vizualizációs hanganyagokat, akkor még inkább kiegészítheted az orvosi ellátást.

A teljes árlistát megtalálod itt.

A szolgáltatás árai bruttó árak, melyet bankkártyával fizethetsz a regisztrációval történt belépés után a weboldalon keresztül. Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor írj nekünk a KAPCSOLAT menüpontban vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

TE OSZTOD BE AZ IDŐDET

Nem kell időpontot kérned és heteket várakoznod arra, hogy foglalkozhass a problémáddal. Az INVERSUM előfizetéssel akár 30 napon keresztül bármikor rendelkezésedre áll a rendszer, amikor csak szükséged van rá, hogy felderítsd és megoldd a téged foglalkoztató élethelyzeteket. Később visszatérhetsz rövidebb időre is, ha egy aktuális élethelyzet miatt újra szeretnéd használni a korábban már sikeresen használt eszközt.

MIT KAPSZ, HA ELŐFIZETSZ?

- 4 ÓRÁNYI OKTATÓFILMET, 6 TÉMAKÖRBEN: család, párkapcsolat, munkahely, egészség, félelmek leküzdése, gyász feldolgozása. Ezen kívül egy útmutató film magyarázza el a módszert és a rendszer teljes használatát.

- ÖSSZETETT KÉRDŐÍV-RENDSZERT, mely 2010 óta tartó, sikeres terápiás munka tapasztalata alapján készült, ami segít létrehozni és beállítani a probléma megoldását leginkább segítő meditációs eljárást.

- RÉSZLETEKBE MENŐEN SZEMÉLYRE SZABOTT, INTERAKTÍV, VEZETETT MEDITÁCIÓS RENDSZERT. A meditációk a te stílusodhoz és ritmusodhoz igazodnak, menet közben is dinamikusan változnak és a te visszajelzett válaszaid függvényében alakulnak. Ezzel az új technológiával világelső az INVERSUM!

- EGÉSZSÉGÜGYI HELYZETHEZ BEÁLLÍTHATÓ, RENDSZERESEN HALLGATHATÓ MEDITÁCIÓKAT, melyek végigvezetnek az öngyógyító folyamatok felerősítését célzó vizualizációkon. A pillanatnyilag 25 egészségügyi élethelyzetet magába foglaló hanganyag-rendszer már most lefedi a leggyakoribb betegségek esetében megjeleníthető elképzeléseket, de lehetőség van a meditációnak csupán a keretét felhasználva saját elképzelés megvalósítására is.

- PROBLÉMÁK MEGÉRTÉSÉT SEGÍTŐ, ÖSSZEFOGLALÓ TEMATIKUS CIKKEKET, amik irányt mutatnak a Te személyes problémádnak megfelelően. 

- ÖNELLENŐRZÉST SEGÍTŐ RENDSZERT, hogy le tudd mérni a hatékonyságot és útmutatást kapj a további tennivalók tekintetében.

- E-MAILEN KERESZTÜL NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET fennakadások esetére, legkésőbb 24 órán belüli válaszadással. 

LÉPJ BE AZ INVERSUM VILÁGÁBA!

Megnézem a filmet