INVERSUM
EN

Mi az inversum?

3 napos előfizetés

4 800 Ft

(1 600/nap)

7 napos előfizetés

10 500 Ft

(1 500/nap)

15 napos előfizetés

19 500 Ft

(1 300/nap)

30 napos előfizetés

38 000 Ft

(1 266/nap) Kuponkóddal 30 400 Ft (20% kedvezmény)

MI AZ INVERSUM?

Az INVERSUM az interneten keresztül elérhető, önállóan használható terápiás program, segítségével megoldhatod a mindennapi élet problémás élethelyzeteit.  Az INVERSUM rendszere azon a módszeren alapul, amit Domján András hipnoterapeuta a személyes terápiás ülései során alkalmazott és tökéletesített 9 éven keresztül.

A program - oktatófilmek és vezetett meditációk segítségével - ugyanúgy kalauzol végig a szükséges folyamatokon, ahogyan az egy hipnoterápiás ülésen történne, csak immár az otthonod kényelmében. Ez egy online rendszer, ezért INVERSUM előfizetéssel bármikor, bárhol használhatod, amikor csak szükséged van rá, hogy felderítsd és megoldd a téged foglalkoztató élethelyzeteket.

 

A MÓDSZER MŰKÖDÉSI ELVE

A mindennapi helyzetekre adott reakcióinkat, a viselkedésünket főleg a nem tudatosan bekapcsolódó érzelmeink mozgatják, amik hol segítik, hol akadályozzák a boldogulásunkat. Bár szeretnénk minden helyzetben megfontoltan viselkedni, ez nem mindig sikerül, ilyenkor pedig úgy tűnik, mintha valami átvenné felettünk az irányítást.

 Az INVERSUM arra ad lehetőséget, hogy a problémás viselkedést okozó érzelmeket megváltoztassuk, így a probléma gyökerét, vagyis a kiváltó okot szüntetjük meg.

Az érzelmeink megismerésével és tudatos átalakításával pedig képesek leszünk másként reagálni, például egy párkapcsolati helyzetben, egy konfliktusban valamely családtagunkkal, a munkahelyünkön egy kiélezett szituációban. A módszer segítségével le tudjuk győzni a félelmeinket, szorongásainkat, és a gyász is könnyebben feldolgozhatóvá válik. Sőt, lehetőség nyílik a betegségek lelki okainak feltárására és rendezésére, hogy az orvosi kezelések mellett minél többet tehessenek az emberek maguk is a gyógyulásukért.

 

A MEGOLDÁS LÉPÉSEI:

 

A MEGÉRTÉS

A problémák megoldásához szükséges elméleti tudnivalókat 6 db OKTATÓVIDEÓ tartalmazza, melyek témakörei a következők: család, párkapcsolat, munkahely, egészség, gyász, félelmek.

A filmekben elhangzó információk birtokában könnyebben megérthetőek és átláthatóak az emberi kapcsolatok jellegzetességei, az elme működése és a problémák hátterében húzódó összefüggések.

 Valamint a filmek olyan eseteket és tapasztalatokat mutatnak be, amelyek rávilágítanak arra, hogy az élet számos területén előforduló problémák megoldhatóak: az ember képes változni, ha megteszi a megfelelő lépéseket a célja érdekében.

 

A MEGOLDÁS

A tökéletesen személyre szabható VEZETETT MEDITÁCIÓK segítenek feltárni és megváltoztatni a konkrét problémák hátterében húzódó érzelmi bekapcsolók gyökerét.

A hanganyagok ellazult állapotban kalauzolnak végig azokon a mentális folyamatokon, amik a problémák megoldásához szükségesek.

A meditációs hanganyagokat a rendszer egy algoritmus segítségével hozza létre, melyekhez egy speciális kérdéssor megválaszolása szükséges, hogy a hanganyag tökéletesen illeszkedjen a felhasználó személyéhez és a problémához. Arra is lehetőség van, hogy magunk válasszuk ki a helyzethez leginkább megfelelő vezetett meditációt, amennyiben egyértelmű, hogy mire van szükség a probléma megoldásához. A hanganyagok nemcsak egyediek, de interaktívak is, vagyis az ellazult állapotban adott visszajelzések alapján menet közben is változnak.

  

TE OSZTOD BE AZ IDŐDET

Nem kell időpontot kérned és heteket várakoznod arra, hogy foglalkozhass a problémáddal. Az INVERSUM előfizetéssel akár 30 napon keresztül bármikor rendelkezésedre áll a rendszer, amikor csak szükséged van rá. Később visszatérhetsz rövidebb időre is, ha egy aktuális élethelyzet miatt újra szeretnéd használni a korábban már sikeresen használt eszközt. Az előfizetéssel kapcsolatos információkat megtalálod az Előfizetés/Árak menüpont alatt.

 

BÁRKI SZÁMÁRA KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Bár az emberi elme és lelkivilág rendkívül összetett - ahogy az INVERSUM rendszere is az -, a felhasználói felület könnyű kezelhetősége miatt bárki képes használni a problémái megoldására. Az sem hátrány, ha még soha nem meditáltál, mert a rendszer a személyre szabhatósága révén erre is fel van készülve. Akik pedig már hosszú utat jártak be az önismeret világában és akár több különböző módszerrel is foglalkoztak, szintén pótolhatatlan segédeszközt kapnak a kezükbe az INVERSUM-mal.

 

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A meditációnak - az ellazult állapotban végzett mentális tevékenységnek - az egészségre és a test működésére kifejtett hatását ma már nem csak tapasztalatok, hanem nemzetközileg elismert intézetek kutatási eredményei, tanulmányai is igazolják.

A publikált kutatások a tudomány eszközeivel támasztják alá azt az állítást, hogy képesek vagyunk a testünkre hatással lenni a megfelelő mentális eszközökkel. Ezek a hivatkozások megtalálhatóak a GYAKORI KÉRDÉSEK menüpontban.